MASHTRIM 2.2 MILIARDË EURO ME TVSH, HETIMI I SHTRIRË NË DISA VENDE TË BE DHE SHQIPËRI

0
84

Një skemë mashtrimi me TVSH-në në dogana me një dëm 2.2 miliardë euro është goditur nga Prokuroria Europiane. Ky rrjet kriminal që merrej kryesisht me tregëti pajisjesh për telefona celularë ishte shtrirë në disa vende përfshi dhe Shqipërinë.

Shkruaj nje koment