MAZHORANCA RRËZON PR. LIGJIN PËR KONCENSIONET. TABAKU E LESKAJ KËRKUAN TRANSPARENCË PËR PARANË PUBLIKE

0
79

Komisioni për veprimtarinë prodhuese dhe mjedisin rrezoi ndryshimet e kërkuara sa i takon ligjit të Koncensioneve dhe Konkurencës. Jorida Tabaku dhe Bujar Leskaj të cilët kërkuan këto ndryshime për shkak të mungesës së transparencës.

Shkruaj nje koment