Mbretëria e Bashkuar dhe BE janë në prag të marrëveshjes së re të Brexit

0
123

Mbretëria e Bashkuar dhe Bashkimi Evropian duket se janë në prag të përfundimit të një marrëveshjeje të re Brexit për Irlandën e Veriut.

Një burim numër 10 i përshkruan negociatat si “pozitive”.

Mbreti Charles do të takohej gjithashtu me presidentin e Komisionit Evropian në Mbretërinë e Bashkuar të shtunën, mëson BBC.

Shkruaj nje koment