Mbyllen hetimet për Safet Gjicin dhe Alma Kaçin, dosja në GJKKO

0
82

Prokuroria e Posaçme ka përfunduar hetimet ndaj Safet Gjicit dhe Alma Kaçit për videoskandalin në zyrën e Bashkisë Kukës.

SPAK ka ngritur akuzat  “Korrupsioni pasiv i funksionarëve të lartë shtetërorë ose i të zgjedhurve vendorë”, për ish-kryebashiakun Gjici.

Ndërsa Alma Kaçi akuzohet për veprën penale “Korrupsioni aktiv i funksionarëve të lartë shtetërorë ose i të zgjedhurve vendorë”.

Prokuroria e Posaçme informon se në bazë të hetimeve Alma Kaçi i ka ofruar/dhënë përfitime të parregullta Safet Gjicit, me detyrë Kryetar i Bashkisë Kukës.

Shkruaj nje koment