MBYLLJA E SPORTELEVE E NXITUAR, E-ALBANIA ME PROBLEME”/ QYTETARËT: AKSESI I VËSHTIRË!

0
82

Dy muaj pas transferimit të shërbimeve në platformën digjitale e-Albania, qytetarët ankohen për vështirësi në aksesin e të dhënave dhe thonë se mungon asistenca teknike. Ndërsa ekspertët e cilësojnë të nxituar mbylljen e sporteleve dhe kërkojnë ndërhyrjen e qeverisë në ndihmë të qytetarëve.

Shkruaj nje koment