Me maska por pa distancim fizik, nis viti i ri shkollor ne Gjirokaster

Me maska por pa distancim fizik keshtu ka nisur ky vit i ri shkollor ne kushtet e pandemise Covid 19 ne Gjirokaster.Ndonese u apelua disa here per ruajtjen e distances dhe ndjekjen e rregullave te hartuara nga Ministria e Shendetesise per femijet kryesisht te ciklit fillor eshte e pamundur.Nje gje e tille eshte verejtur edhe ne shkollen Koto Hoxhi ku femi e prinder jane grumbulluar ne nje ďistance te afert tek sa po prisnin qe femijet te hynin ne klasa.

Numri i larte i rasteve me Covid 19 te shtuara vrullshem se fundmi , i ben edhe me te pasigurte qytetaret sidomos me kushtet qe shkollat ne vendin tone ofrojne per nxenesit.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment