Me qindra të rinj dynden në radhë në ambasadën gjermane për të ikur nga Shqipëria(foto)

0
141

Janë pamje drithëruese ato që vijnë nga Ambasada Gjermane në Tiranë, aty me qindra të rinj janë dyndur këto ditë për të aplikuar për punë apo studime në shtetin gjerman.

Radhët janë të gjata dhe duken si një tjetër eksod biblik tashmë me përmasa edhe më të frikshme, pasi po largohen të rinj të cilët në fakt i largohen tregut të punës. Një tjetër dëshmi i keqqeverisjes së vendit nga Rama që e ç’popullon me shpejtësi vendin me divizën e tij se edhe në Amerikë të rinjtë ikin nga vendi, që në fakt nuk fsheh asgjë tjetër vetëm se paaftësinë dhe korrpusionin e lartë të një qeverie nepotike që kujdeset të punësojë të rinjtë vetëm për propagandën e saj.

Shkruaj nje koment