MË SHUMË KORRUPSION DHE PASTRIM PARASH/ DASH PUBLIKON RAPORTIN PËR KLIMËN E BIZNESIT

0
65

Departamenti Amerikan i Shtetit në raportin më të fundit ngre alarmin për nivelin e lartë të korrupsionit qeveritar në Shqipëri, por edhe për konkurrencën e pandershme dhe pastrimin e parave të cilat kanë frenuar investimet e huaja në vendin tonë.

Shkruaj nje koment