Merkel i vendos kushte Ramës për celjen e negociatave në BE

0
90

Në konferencën e përbashkët për shtyp kancelarja Merkel ka kushtëzuar vendimin për hapjen e negociatave me kryerjen e reformave. Konkrekisht Merkel ka thënë: ne do ta ndihmojmë Shqipërinë të kryejë reformat para se të marrim vendimin për hapjen e negociatave.

Gjermania dëshiron tju mbështesë, Gjermania dëshëron të jetë ndihmuese.

Merkel ka përsëritur se Gjermania është në favor të perspektivës europiane të Ballkanit Perëndimor.

Kancelarja ka theksuar po ashtu nevojën për luftën kundër korrupsionit dhe krimit.

Shkruaj nje koment