Meta: Kodin zgjedhor do e kthej në Parlament të argumentuar.


Në komunikimin e përjavshëm me gazetarët, Presidenti i Republikës Ilir Meta ndërsa e cilëson të domosdoshëm mbajtjen e maskave mbrojtëse në masivitet si domosdoshmëri, deklaroi se akti i qeverisë për të gjobitur qytetarët që nuk mbajnë maska është maskaradë.
Ndërkohë i pyetur për kodin zgjedhor Meta tha se “Në rast se do të ketë kërkesë nga subjekte të caktuar politike, unë mund ti drejtohem Komisionit të Venecias për Kodin Zgjedhor.
“Do të kthehet në parlament, tha Meta, dhe do të jetë një kthim i argumentuar, brenda afateve kushtetuese”.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment