Meta: Paketa anti KÇK, fushatë propagandistike e qeverisë

Presidenti Ilir Meta ka hedhur një mori akuzash ndaj qeverisë ku u ndal edhe tek paketa anti KÇK.
” Unë e shikoj këtë nisëm si një fushatë propagandistike të bërë nga qeveria për të tërhequr vëmendjen e publikut. Kemi parti, polici, propagandë. A thamë për PPP
E kishim ligjin anti-mafia. E përforcuam në 2017 për të luftuar krimin. Nuk besoj se kemi nevojë për ligje mbi ligje dhe për institucione mbi institucione”- tha Meta.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment