MIRATOHET RRITJA E PAGAVE PËR MAGJISTRATËT. OPOZITA: ÇIKËRRIMA! CËNOHET REFORMA NË DREJTËSI

0
95

Socialistët dhe demokratët miratuan përmes debatesh në komisionet parlamentare të Ekonomisë dhe Ligjeve, ndryshimet në ligjin për statusin e magjistratit që parashikon ndryshimin e formulës së vlerësimit të pagës së tyre. Ndonëse votuan pro propozimit të qeverisë, deputetët demokratë e cilësuan qesharake rritjen e pagave për magjistratët, duke thënë se cenohet reforma në drejtësi.

Shkruaj nje koment