Mirela Kumbaro, kjo ministre budallaqe !

0
1011

Nga Bledi Mane

Më ka gjetur belaja me këtë ministren budallaqe!
Duhet te kesh dy bythë: një ta çash e një ta mbash. Dhe e dini pse shkruaj keshtu? Ja, konkretisht:

Mirela Kumbaro eshte ministre e kultures dhe trashegimise kombetare por shkruan dhe ben snoben duke u shkruar ne anglisht taksapaguesve.

Mirela Kumbaro eshte me profesion mesuese e gjuhes se huaj frenge per shkollat 9-vjecare por shkruan dhe ben snoben duke u shkruar ne anglisht taksapaguesve.

Mirela Kumbaro perkthen edhe libra nga frengjishtja por shkruan dhe ben snoben duke u shkruar ne anglisht taksapaguesve.

Mirela Kumbaro do te jete kandidate per deputete ne qarkun e Gjirokastres i njohur per kontributet ne arsim e kulture por shkruan dhe ben snoben duke u shkruar ne anglisht taksapaguesve. Shqiperia kurre nuk ka qene koloni britanike dhe gjuha zyrtare ishte, eshte dhe do te jete gjuha shqipe por Mirela Kumbaro shkruan dhe ben snoben duke u shkruar ne anglisht taksapaguesve…
E ta dini qe Mirela nuk eshte me origjine as nga Manchester e as nga Liverpool, por peqinase. Po, po peqinase eshte.
Dhe desha tu jap nje keshille kujtdo qe me lexon: A i jep ndokush keshilla komunikimi dhe kulture ministres sone te kultures???

Shkruaj nje koment