MITSOTAKIS ZBRET NË HIMARË: E DREJTA E PRONËS, KUSHT PËR INTEGRIMIN

0
91

Kryeministri grek Kyriakos Mitsotakis u ndal paraditen e sotme në Himarë ku u takua me banorët atje dhe përfaqësues të Organizatës Omonia. Ai the se e drejta e pronësisë është kush për integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian.

Shkruaj nje koment