Mjerimi mbyt Gjirokastrën/ I riu ha dhe fle në plehra


I ri në moshë por ai prej kohësh ka gjetur si strehëz koshat e mbeturinave.Aty ai ushqehet por edhe fle. Në ditët me shi godinat e braktisura apo koshat e mbeturinave kthehen në banesën e tij.Ai nuk ka një vend stabël , ai shëtit rrugëve të qytetit të Gjirokastrës me shpresën për të gjetur diçka për të ngrënë apo për të mbledhur kanaçe. Nëse do të i ishte mundësuar një ndihmë nga ky shtet ai do të ishte si gjithë të rinjtë e tjerë por tek sa persona të tillë janë shtuar frikshëm në qytet kur krahas varfërisë kanë edhe probleme shëndetësore shteti hesht ndërsa çdo ditë përballesh me situata të tilla.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment