Mot i keq, qarku i Gjirokastres me rruge te bllokuar dhe pa drita (ja si paraqitet gjendja)

0
175

Moti i keq i cili po vazhdon te prek vendin ka sjell nderprerje te energjise elektrike ne zonen e Cepos ne Gjirokaster, Lunxheri e fshatra te tjete ne Dropullin e Siperm. Nderprerje te energjise elektrike ka edhe ne fshatrat e Tepelenes si Buz , Luftinje , Ane Vjose Beçisht , Luzat etj.
Mesojme se kemi rreshkitje dherash ne rrugen Kolonje – Picar duke e bllokuar kete te fundit. Punonjesit e sherbimeve publike dhe OShEes ndodhen ne terren bashke me punonjes te policise.

Shkruaj nje koment