MOTI FAVORIZON VIROZAT. MJEKJA PEDIATRE: FËMIJËT KANË PROBLEME ME RRUGËT E SIPËRME TË FRYMËMARRJES

0
41

Fëmijët që frekuentojnë çerdhet dhe kopshtet po përballen me virozat në këtë periudhë me temperatura të paqëndrueshme. Mjekët pediatër thonë se më së shumti po shfaqin probleme me rrugët e sipërme të frymëmarrjes.

Shkruaj nje koment