Moti i keq, ja si paraqitet situata ne qarkun e Gjirokastres

Situata ne te gjithe teritorin e Bashkise Gjirokaster deri tani eshte:
Rruget ne te gjitha Njesit Adminstrative jane te kalueshme pa probleme.
Lumi Drino dhe Lumi i Kardhiqit jane ne nivelin e shtratit.
Perroi i Çullos po mbahet ne monitorim dhe deri tani eshte pa probleme.
Prita te perroi i Ficos dhe prita te Perroi i Granices jane te pasterta pa probleme. Ne Njesit Adminstrative; Cepo , Picar, Lazerat ,Lunxheri , Antigone , Odrie nuk jane konstatuar problematika ne infrastrukture.
Sektori i E C , Drejtoria e Sherbimeve Publike , Drejtoria e Pyje Kullotave , Drejtoria e Sherbimit Zjarrfikes dhe Adminstratoret jane ne gatishmeri dhe ne monitorim te situates ne teritor.
Energji elektrike deri tani ka ne te gjitha Njesit.

Situata ne bashkite Permet dhe Kelcyre eshte e qete.
Vazhdojne te bien rreshje me intesitet mesatar.
Lumi Vjosa dhe perrenjte kryesor jane brenda shtratit të tyre me prurje minimale
Probleme ne komunitet dhe infrastrukturë nuk ka patur deri me tani.
Situata paraqitet e qete ne Libohove , Tepelene e Memaliaj.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment