Moti i keq ja zonat ku mungon energjia elektrike ne qarkun Gjirokaster

0
18

Prej oresh fshatrat ne njesin admnistrative Cepo kane mbetur pa energji elektrike. Kjo situate perseritet here pas here ne kete zone tek sa OSHEE Gjirokaster nuk po i jep nje zgjidhje ketij problemi disavjecar.

Koha e keqe ka shkaktuar probleme me furnizimin me energji elektrike edhe ne fshatrat Salari, Lekdush, Rexhine, Bënçë ne Tepelene si dhe ne fshatrat Zhapokikë 1 dhe Zhapokikë 2 ne Memaliaj.

Shkruaj nje koment