Moti i keq, policia: Aksi Frasher-Permet i pakalueshem

0
24

Nga situata e krijuar për shkak të reshjeve të dendura të shiut në qarkun e Gjirokastrës, në disa segmete të rrugëve interurbane dhe urbane ka prezencë të ujit.

Si pasojë e reshjeve të dëborës aksi rrugor Frashër-Përmet është e pakalueshme.

Me qëllim parandalinin e aksidenteve rrugore, Policia Rrugore apelon për të gjithë drejtuesit e mjeteve që të tregojnë kujdes të shtuar në drejtimin e mjetit, të ruajnë distancën dhe të shmangin lëvizjet e panevojshme, pasi në disa akse ka prezencë të lartë të ujit.

Policia Rrugore ka rritur prezencën me shërbime në lëvizje në të gjitha akset rrugore, për të monitoruar qarkullimin, si dhe për t’u ardhur në ndihmë drejtuesve që mund të kenë nevojë.

Shkruaj nje koment