MSH apel qytetarëve për vakinimin antiCovid: Vaksinohu, zgjidh jetën

0
14

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar sërish sot qytetarët dhe i ka nxitur ata për vaksinimin e qytetarëve kundër COVID.

MSH thekson se vaksina ndihmon që të mos sëmuremi rëndë dhe përgatit sistemin imunitar për të luftuar virusin që shkakton COVID-19.

“Vaksina ndaj COVID 19 ndihmon që të mos sëmuremi rëndë.

Vaksinimi përgatit sistemin imunitar për të luftuar virusin që shkakton COVID 19.

Kjo siguron mbrojtje të fortë kundër sëmundjeve të rënda dhe vdekjes”, thuhet në mesazhin e ministrisë.

Shkruaj nje koment