Mungesa e qumështit shtrenjton sërish deri 30% bulmetin, çmimi i gjalpit arrin 1,600 lekë

0
210

Në tërësi produktet e bulmetit sipas listës së re në supermarkete për produktet e një prej kompanive më të mëdha në treg janë shtrenjtuar sërish nga 9 deri 30%. Rritja më e lartë është shënuar te produkti i gjalpit dhe djathit të lopës.

Çmimi i gjalpit të lopës prej ditësh në supermarkete dhe dyqanet ushqimore po shitet më shtrenjtë sesa mishi. Nga fillimi i muajit tetor çmimi i gjalpit të lopës në dyqanet ka arritur 1,500 deri 1,600 lekë/kg nga 1,250 lekë që ishte një muaj më parë. Çmimi është shtrenjtuar 20-28% më shtrenjtë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here