Mungon qendra shëndetësore në fshatin Stegopul, banorët apel bashkisë për ndërtimin e saj

Prej vitesh banorët e fshatit Stegopul vuajnë mungesën e një qendre shëndetësore. Sipas banorëve të zonës ndërtimi i një qendre është e domosdoshme pasi do tua lehtësonte këtyre të fundit këtë shërbim të cilën detyrohen ta marrin në qytet. Në raste emergjence shëndetësore banorët u duhet të ndjekin një rruge të gjatë dhe të vështirë për shkak se kjo e fundit është e amortizuar . Tashmë banorët e fshatit i tremben edhe Covid-19 ku sipas tyre virusi ka mbërritur edhe në këtë fshat.
Në fshatin Stegopul jetojnë rreth 30 familje .

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment