Ndjesia e lodhjes ,shkak disa sëmundje

0
52

Zakonisht ndjesia e lodhjes vjen si rezultat i një ditë të papërshtatshme apo pas një udhëtimi të lodhshëm, mirëpo në disa raste kjo ndjesi mund të jetë si shkak i disa problemeve më serioze shëndetësore. Disa nga këto shkaqe mund të jenë:
Diabeti- kur keni sasi të lartë të glukozës në gjak, organizmi fillon të mos funksionoj aq mirë, kështu si pasojë qelizat nuk mund të furnizohen me oksigjen dhe lëndët ushqyese.
Anemia- nëse ankoheni gjatë gjithë kohës se ndiheni shumë të lodhur, atëherë duhet të vizitoheni tek një specialist. Lodhja e tepërt është një nga shenjat e anemisë apo pagjakësisë.

Shkruaj nje koment