Ndryshon ora policore

Është ndryshuar “Ora Policore” e vendosur më shumë se 1 muaj më parë nga Komiteti i Ekspertëve. Manastirliu është shprehur në mbledhjen e fundit se tashmë bizneset mund të qendrojnë hapur deri në orën 22:00. Gjithashtu qytetarët mund të qarkullojnë deri në këtë orë. Ky vendim hyn në fuqi nesër.

Manastirliu u shpreh:

Në vlerësim të situatës së 6 javëve të fundit Komiteti Teknik i Ekspertëve ka vendosur zgjatjen e orës së lejuar të qarkullimit të qytetarëve deri në orën 22:00 të mbrëmjes duke filluar nga dita e nesërme dt 12 Prill. Po keshtu aktivitetin e bareve dhe restoranteve. Do të vijojë të mbeten në fuqi të gjitha masat e orës policore nga ora 22:00- 06:00 të mengjesit.
SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment