Ndryshon serish çmimi i karburanteve

0
145

Bordi i Transparencës ka ndryshuar sërish çmimet e karburanteve në vend.

Në një njoftim për mediat, bordi njofton se nafta është ulur krahasuar me vendimin e kaluar dhe do të shitet me pakicë 189 lekë/litri, benzina 186 lekë/litri dhe gazi 76 lekë/litri me pakicë

Shkruaj nje koment