NDRYSHON STRUKTURA E POLICISË SË SHTETIT. DREJTORI TË POSAÇME PËR KRIMIN E ORGANIZUAR DHE KRIMET KOMPJUTERIKE

2
233

Pas pak ditësh, Policia e Shtetit pritet të nisë funksionimin me strukturën e re. Për herë të parë krimi organizuar dhe krimet kompjuterike do të jenë në nivel drejtorie të posaçme, ndërsa është shtuar edhe drejtoria e teknologjisë së informacionit. Kjo strukturë nis nga shkurti 2023, ndërsa më 13 janar uniformat blu shënojnë 110 vjetorin e krijimit të tyre.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here