NË SHQIPËRI PËR T’U BËRË TË BUKUR/ TURIZMI MJEKËSOR TËRHEQ TË HUAJT NË VENDIN TONË

0
141

Ndërhyrjet dentare, transplanti i flokëve dhe rimodelimi i hundës apo i veshëve po e kthejnë Shqipërinë në një destinacion të rëndësishëm për turizmin mjekësor. Grupmosha më e interesuar është ajo mbi 35 vjeç, ndërsa shtetasit nga Italia janë më të shumtë në numër.

Shkruaj nje koment