NË SPAK EDHE FORTOVOLTAIKËT E KARAVASTASË

0
61

Së fundmi në SPAK janë kallëzuar për shpërdorim detyre Kryeministri Rama dhe ministrja Belinda Balluku. Padia lidhet projektin e Parkut Fotovoltaik të Karavastasë dhe dhënien e mijëra hektarëve tokë dy kompanive që kanë marrë statusin e investitorit strategjik

Shkruaj nje koment