Në udhëkryq/ Familja shqiptare e kërcënuar nga lindshmëria e ulët, shpopullimi dhe agjendat globale

0
130

Lindshmëria e ulët, shpopullimi dhe axhendat globale po kërcënojnë familjen shqiptare. Ishte ky shqetësimi që ngritën në konventën e dytë përfaqësues të Koalicionit shqiptar pro familjes.

“Familja shqiptare gjendet në udhëkryq dhe e kërcënuar”.

Kështu u shpreh pastori Akil Pano, themelues i Koalicionit shqiptar pro familjes e jetës.

Në mbledhjen e konventës së dytë të këtij koalicioni ai tha se vlerat e familjes po rrezikohen edhe nga axhendat globale teksa përmendi debatet për prindin 1 dhe prindin 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here