NË XHAMI PËR TË LARGUAR VESET/ BLLIKU: RRETH 300 PERSONA FALEN NË DITË, TË SHUMTË DHE TË RINJTË

0
113

Xhamitë janë kthyer në një vend të frekuentuar edhe nga të rinjtë shqiptarë. Në xhaminë e Lushnjë kryejnë ritualin e faljes 5 herë në ditë mbi 300 persona, ndërsa myftiu i këtij institucioni, Gramoz Blliku thotë se të rinjtë i ndihmon për largimin nga veset e këqija.

Shkruaj nje koment