Nënat organizojnë spektakël për 1 Qershorin

Fier: Me rastin e një Qershorit, ditës së fëmijëve, që konçidon edhe me hapjen e përgjithëshme nga izolimi për shkak të pandemisë Covid 19, disa nëna në Fier kanë organizuar një festë në formë spektakli për fëmijët e tyre dhe fëmijë të tjerë,

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment