Nënkryetari i PAA: Nuk protestoj me datë 6 dhjetor, nga 7 deri në fund të këtij regjimi. Jam gati të flë tek shkallët

0
126

Uran Metko, nënkryetar i PAA dhe ish deputet e diplomat, kryetari i parë i PD në Tiranë, ka bërë një deklaratë parimore shumë të fortë. Sipas Metkos nuk duhet të protestohet me datë 6 dhjetor si karshillëk 27 liderëve të BE dhe të rajonit. Por, sipas tij , ai i pari është të protestojnë me datë 7 dhjetor deri në përmbysjen e Edi Ramës.

“Ne daten gjashte nuk do mundem me qene ne proteste! Qe nga data shtate e deri ne fund te ketij regjimi ulem para shkalleve te kryeministrise deri ne rezimin e saj!E mbaj premtimin qofte dhe me 10 veta…” – shkruan Metko. 

Shkruaj nje koment