NËNSHKRUHET MARRËVESHJA SHQIPËRI-SPANJË

0
72

Gjatë vizitës së kryeministrit spanjoll në Tiranë, Shqipëria dhe Spanja nënshkruan një marrëveshje që synon më shumë bashkëpunim policor mes dy vendeve me fokus luftën ndaj organizateve kriminale të trafikut të drogës e pastrimit të parave. Kryeministri spanjoll tha se kjo marrëveshje do ti hapë rrugën bashkëpunimit në fusha të tjera, ndërsa theksoi mbështetjen e integrimit të Shqipërisë në BE.

Shkruaj nje koment