Nëse ke pasur një adresë aktive në “Facebook” në periudhën maj 2007-dhjetor 2022, ti mund të paguhesh

0
141

ëse ke pasur një adresë aktive në Facebook nga maji i vitit 2007 deri në dhjetor të vitit 2022, atëherë je përfitues i një shpërblimi që gjiganti i rrjeteve sociale të detyrohet. Po, është e vërtetë dhe bëhet fjalë për një pagesë prej 725 milionë dollarësh që “Meta” pranoi të paguante në një padi në grup.

Sipas DailyMail, përdoruesit e kualifikuar janë ata që kishin një llogari në Facebook nga 24 maj 2007 deri më 22 dhjetor 2022, duhet të paraqesin një kërkesë drejt “Meta”, deri më 25 gusht 2023.

Shkruaj nje koment