Nga arratia, Ahmetaj kërkon lirimin e pasurive

0
59

Ish-zëvendëskryeministri Arben Ahmetaj ka depozituar një kërkesë në Gjykatën e Lartë për të zhbllokuar pasuritë.

Nga arratia, Ahmetaj kërkon lirimin e pasurive të sekuestruara. Kjo kërkesë vjen pasi GJKKO rrëzoi ankimimin e tij.

Pavarësisht pretendimit të Ahmetajt, Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar la në fuqi vendimin e GJKKO.

Shkruaj nje koment