Nga Indrit Vokshi/ Po thonë që Roland Bejko smund të kandidojë në Tiranë sepse është nga Gjirokastra/Lazarati

0
117

Po thonë që Roland Bejko smund të kandidojë në Tiranë sepse është nga Gjirokastra/Lazarati.

Sa keq që kanë mbetur kaq të mbyllur!

Në Angli bëhet kryeministër një indian, në Amerikë bëhet president një afrikan.

Globalizmi e moderniteti e kanë çuar njerëzimin në stade të reja. Në Shqipërinë 28. pak kilometra, me popullsi 2.7 milion banorë, merren me origjinat krahinore.

Tirana është kryeqytet. Nëse e dëshiron statusin kryeqytet duhet të pranojmë se është e të gjithëve. Ose t’i dorëzojë privilegjet dhe kompetencat prej kryeqyteti. Kryeqyteti ka në thelb mobilitetin social. Nuk ndërtohet qytetërim pa mobilitet.

Roland Bejko mund të ketë 100 mangësi dhe minuse (mund tia identifikojë kritika, analistët, gazetarët), vetëm prejardhjen nuk e ka mangësi sepse prejardhja smund të jetë mangësi.

Shkruaj nje koment