Nga Prof. Dokt Artan Fuga/ Drejtim i Pushtetit

0
329

Drejtimi i pushtetit

Nuk kuptohet se përse çdo mandat qeverisës :

– nis me entuziazëm
– vazhdon me disa masa hajde po themi të arsyeshme
– arrin në një përtaci qeverrisëse nga ministrat
– shkon drejt korrupsionit dhe përfitimeve të dukshme private dhe privilegjeve
– kalon gradualisht drejt ekonomisë kriminale ose informale përsëri
– mbyllet në zhgënjimin e përgjithshëm

Poqese nuk del një politikan që të dojë ta kuptojë e pranojë këtë ballaz, të mos kërkojë ndihmë në studimet për ta kuptuar,

harro mushkë Valarenë!

Do të ndjekim me teknikën e lartë dixhitale të televizioneve përralla dhe legjenda të epokës së gurit.

Po vazhdoni ju vazhdoni, kërkoni se qenin e ngordhur do të gjejmë 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here