Nga Rezart Bejko/Ministri i Brendshem e hedh vallen siciliançe

0
438

Saje qorri eshte çoroditur keq dhe nuk di as te genjeje,
Shih ç’thote qorri
1. Siperfaqja e monitoruar ne 2016 eshte 506 hektar, prej te cilave 213 te kultivuara me kanabis. Ne 2013, siperfaqja e monitoruar ishte 361 hektar, prej te cilave 323 hektar te kultivuara (nga te cilat 319 ishin ne Lazarat, sipas tij.Nderkohe gjithe siperfaqja e Lazaratit fshat, me gjithe shtepite, perenjte, shkembinjte,gerxhet eshte rreth 100 ha, ndersa siperfaqja e mbjelle nuk i kalonte 35 ha )

kanabis

Ndersa sipas raportimeve te policise siperfaqja e kultivar ne te gjithe vendin ishte 506 hekare.
Pra me kete logjike ne te gjithe Shqiperine eshte kultivuar pak me shume se siperfaqja e Lazaratit, nderkohe qe Sqhiperia eshte bere e gjitha e gjelber nga Hashashi.
Nuk e di a mund te kete njeri me inteligjince normale qe t’i haje keto idiotesira.
Gjithsesi edhe shifra e dhene per Lazaratin eshte nje genjeshter kozmike sepse se pari vete Lazarati nuk ka nje siperfaqe aq te madhe toke dhe se dyti, kur hyri Policia ne Lazarat nuk gjeti asnje rrenje per shkak se banoret nuk kishin filluar akoma te mbillnin ne mase per shkak te frikes se policia do te nderhynte, pasi sinjalet ishin dhene per nderhyrje.
Gjithsesi, sa per kujtese, vetem nga Lazarati jane ne burg diku tek 100 veta a me shume, ndersa per autoret e parcelave ne te gjithe Shqiperine, policia gjithmone po punon per gjetjen e autoreve.

Shkruaj nje koment