Nga sot leja e re e qarkullimit të mjetit/ Balluku: Me kushte më të larta sigurie dhe pa afat skadence

0
52

Nga sot në vend do të jetë në qarkullim Leja e re e qarkullimit të mjeteve, e cila do të jetë plotësisht në standardet e BE-së.

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku bëri të ditur se leja e re e qarkullimit të mjeteve ofrohet tashmë me kushte më të larta sigurie, pa afat skandence, rezistente ndaj dëmtimeve dhe me një çmim më të lirë.

Shkruaj nje koment