Ngjarja e rende ne Dropull, bashkia i jep 1 milione leke te reja familjes Ndrico

0
11

Pas fatkeqesise te ndodhur me 28 nentor ku nje zjarr i shkaktuar nga nje qiri solli djegien e nje banese dykateshe dhe vdekjen e nje femije 12 vjecare ne fshatin Dervician, bashkia e Dropullit ka vendosur ti jape familjes se viktimes nje shume parash.
Behet fjale per nje ndihme ekonomike nga buxheti i bashkise Dropull prej 1 milione lekesh te reja per familjen e Irakli Ndricos .
Gjithashtu personeli i sherbimeve te bashkise Dropull kane pastruar shtepine per te filluar rindertimin e saj.
Gjithashtu disa organizata qeveritare dhe jo qeveritare jane angazhuar per ti ardhur ne ndihme kesaj familjeje te tilla si shoqata Vatra Dropullite e cila ka hapur edhe nje llogari bankare .
Momentalisht pjestaret e kesaj familjeje po qendrojne tek te afermit pasi shtepia e tyre u dogj.

Shkruaj nje koment