Nis faza e parë e aplikimit për studimet e larta

0
78

Ka nisur faza e parë e aplikimit për studimet e larta.

Maturantët kanë 6 ditë kohë për të përzgjedhur online 1 deri në 10 degë të preferuara.

Në portalin e aplikimit universitar, u-albania, kandidatët kanë të gjithë informacionin e nevojshëm mbi më shumë se 560 programe studimi të ciklit të parë, në 39 institucione publike dhe private të arsimit të lartë.

Renditja e aplikantëve për fazën e parë do të bëhet e ditur më datë 27 gusht

Shkruaj nje koment