Nisja e sesionit të ri, OSBE: Presim një Parlament plotësisht funksional

0
36

Vjen reagimi i OSBE-së pak pas nisjen se sesionit të ri parlamentar, i cili nisi mes kaosit dhe tensioneve të krijuar nga deputetët e opozitës.

Në reagim OSBE thekso se presin një Parlament plotësisht funksional dhe të fokusuar te reformat e nevojshme, duke filluar nga ajo zgjedhore.

“I uroj suksee Kuvendit shqiptar në fillim të seancës së re. Të etur për ta parë parlamentin si platformë për debatin politik plotësisht funksional dhe duke u fokusuar në reformat e nevojshme, duke filluar nga ajo zgjedhore, në interes të qytetarëve. Koha deri në zgjedhjet 2025 e shkurtër dhe shumë për të bërë” , thuhet në reagim.