‘Niveli i varfërisë është THELLUAR’/ Presidenti Meta nxjerr shifrat e skamjes

0
197

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka deklaruar se niveli I varfërisë në Shqipëri është thelluar ndjeshëm nën qeverisjen e Edi Ramës.

Në postimin e tij në Facebook, Meta ka nxjerrë shifrat, ku 420 340 pensionistë urbanë jetojnë me 5.35 USD/ditë dhe 263 568 persona në familje me ndihmë ekonomike përfitojnë 0.36 USD/ditë.

Postimi i plotë i Ilir Metës:

Niveli i varfërisë është THELLUAR.

 ???? 420 340 pensionistë urbanë jetojnë me 5.35 USD/ditë

???? 263 568 persona në familje me ndihmë ekonomike përfitojnë 0.36 USD/ditë

Shkruaj nje koment