Nje pjese e rrugeve te lagjes Palorto ne qytetin e Gjirokastres jane lene “ne meshire te fatit” nga bashki

0
131

Nje pjese e rrugeve te lagjes Palorto ne qytetin e Gjirokastres jane lene “ne meshire te fatit” nga bashkia e qytetit. Sic duket dhe nga pamjet kjo rruge ndodhet ne kete gjendje prej me shume se 2 vitesh duke mos u marre asnje mase per infrastrukturen e saj. Sipas banoreve te kesaj lagjeje kalimi ne kete rruge behet me i veshtire gjate stines se dimrit kur fillojne shirat dhe ngricat. Dhe sikur mos te mjaftonte kjo nje tjeter problem shqetesues eshte dhe ndotja e kesaj rruge. Banoret edhe pse jane ankuar per keto probleme ende nuk eshte marre asnje mase.

Shkruaj nje koment