NJOHJA E DOKUMENTEVE/ GOXHE: SHMANG KOHEN E GJATË PËR PËRGATITJEN E TYRE

0
13

Nga dita e sotme, bazuar në një vendim të Drejtorisë së Përgjithshme së Shërbimeve të Transportit Publik, bëhet e ditur se do të eliminohen disa angari, kohe e pritjes dhe kostot e tepërta për qytetarët e subjektet që regjistrojnë mjete rrugore për herë të parë! Në një intervistë drejtori i DSHKRR, Blendi Gonxhe, thotë se pas shumë parregullsive qe e shoqëronin këtë shërbim, tashmë jemi gati t’i dalim zot, me rregulla dhe pa kosto kohe për qytetarët që marrin këtë shërbim.

Shkruaj nje koment