“NORMA E INTERESIT DREJT RRITJES”/ THEMELI: OFERTAT NË TREGJET E HUAJA, GODASIN EKONOMINË

0
127

Raporti i Politikave Monetare për muajt që lamë pas evidenton se ofertat në tregjet e huja janë bërë shkak për goditjen e ekonomisë në vend, duke sjellë pasiguri dhe si rrjedhojë inflacion të lartë. Drejtori i Departamentit të Politikave Monetare në Bankën e Shqipërisë Erald Themeli po ashtu nuk përjashton mundësinë e rritjes së normës së interesit në muajt në vijim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here