NUK KA LIRI PËR FREDI BELERIN. GJKKO LË NË FUQI MASËN “ARREST ME BURG”

0
114

Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka rrëzuar kërkesën për liri të kryebashkiakut të zgjedhur të Himarës Fredi Beleri.
Sipas vendimit të gjykatës, lirimi u rrezua me pretendimin se nuk plotësohen kushtet. Ndërsa, mbrojtja tha se klenti i tyre po mbahet qëllimisht në qeli.

Shkruaj nje koment