Nuk kane te mbaruar kanabisi dhe kultivuesit e tij

0
47

Aksion tjeter antikanabis ne Gjirokaster. Burime nga Policia Vendore e Gjirokastres konfirmojne se Drejtoria e Policise Vendore ne bashkepunim me Komisariatin e Policise se Gjirokastres dhe ate te Permetit, kane arritur te zbulojne nje parcele me 100 rrenje kanabisi ne fshatin Alipostivan ne Permet. Pervecse asgjesuan lenden narkotike u be e mundur edhe arrestimi ne flagrance i kultivuesve Niko Shena, Marsel Shena, Xhoni Mucaj dhe Andi Mucaj. Ky eshte aksioni i trete brenda 24 oresh qe Policia e Gjirokastres ka ndermarre per zbulimin e lendeve narkotike me nje sasi totale prej 2120 rrenjesh kanabis.

Shkruaj nje koment