OSBE: ADMINISTRATA, NËN PRESION PËR ZGJEDHJET

0
89

Përfaqësuesit e shoqërisë civile i shohin si shqetësuese gjetjet e raportit paraprak të OSBE-ODIHRIT se administrata shtetërore është vënë nën presion dhe po përdoret për zgjedhjet e 14 majit. Ata gjithashtu e cilësojnë shqetësuese dhe rënien e interesit të ndërkombëtarëve tek zgjedhjet në Shqipëri.

Shkruaj nje koment